دستور آشپزی غذاهای دریایی

دستور پخت شاه میگوی مجلسی

شاه میگو

طرز پخت شاه میگوی مجلسی

شاه میگو کبابی

مواد لازم:

  • 500 گرم شاه میگوی جنوب
  • یک قاشق کوچک رب
  • ارگانو یا پونه کوهی
  • 4 حبه سیر
  • آبلیمو یا لیموی تازه یک عدد
  • فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • سس فلفل تند
  • جعفر ساده 30 گرم ساطوری شده
  • روغن زیتون 4/1 استکان
  • سیخ چوبی چند عدد

طرز تهیه شاه میگو مرینت شده:

در طرز تهیه شاه میگو، ابتدا باید میگو را مرینت کنید. روش‌های مختلفی برای مرینت کردن میگو وجود دارد که برخی از آن‌ها نیاز به استراحت دادن دارند و برخی دیگر سریع نفوذ کرده و مزه میگو را تغییر می‌دهند و بوی آن را می‌گیرند.

  1. برای اینکار یک ظرف بزرگ بردارید و  سیر ‌ها را له کرده یا رنده کنید. و به همراه یک قاشق رب داخل ظرف بریزید. اضافه کردن رب برای رنگ و طعم دار کردن میگو عالی است.
  2. در این مرحله اگر مایل بودید، می‌توانید یک قاشق خیلی کوچک سس فلفل تند به مواد اضافه کنید. سپس نمک، فلفل سیاه و به مقدار دلخواه از پودر پونه وحشی را روی مواد بپاشید.
  3. لیموی تازه یا دو قاشق پر آب بلیمو و رون زیتون را اضافه کنید. حالا مواد را خوب مخلوط کنید تا یک دست شوند.
  4. بعد از یکدست شدن، جعفری ساطوری را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا مواد مرینت آماده است.
  5. شاه میگو‌های پاک شده را داخل ظرف ریخته و کامل به مواد آغشته کنید. روی ظرف سلفون کشیه و به مدت 2 تا 3 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

مراحل پخت شاه میگو:

  1. میگوهای مرینت شده و تغییر رنگ داده را به سیخ‌های چوبی بزنید.
  2. برای پخت شاه میگو می‌توانید از تابه رژیمی، فر یا باربیکیو استفاده کنید. برای پخت در تابه، اگر مایل بودید، کمی روغن به کف ماهیتابه بمالید و سیخ‌ها را ردیفی داخل ماهیتابه بچینید.
  3. وقتی یک طرف میگو‌ها سرخ شد، باقی مواد مرینت را با براش آشپزی روی طرف دیگر میگوها بزنید. وقتی دو طرف میگوها به خوبی پخت غذای شما آماده است. نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *